Figyelem, NEM gyűjtő transzfer! Egyéni taxi, minibusz transzferek fix áron: Bécs Schwechat repülőtér - Budapest oda - vissza ***

Utazás Bécs Schwechat reptérről Budapestre - Információk - Gyik

Utazás - közlekedés - reptéri transzfer – Bécs Wien Schwechat Airport - Budapestre fix áron taxival, minibusszal


  *Az alábbiakban szeretnénk Önöket néhány fontos információval ellátni, a gyakran ismételt kérdésekre választ adni a bécsi és budapesti repülőtéri transzferekkel és intercity transzferekkel kapcsolatban!


 • - Repülőtéri transzfer: Repülőtérről az úticélig, vagy kiindulási pontból repülőtérig történő egyirányú szállítás. Vállalkozásunk kizárólag egyedi transzferek bonyolítását végzi taxi (4 fö utas), minibusz-taxi (8 fő utas), minibusz (18 fő utas), autóbusz (49 fő utas) járműkategóriákban. Valamennyi transzfer esetén az utasok számához igazodó járműkategóriának megfelelő transzfer járművet biztosítunk.

 • - Intercity Transzfer: Két település közötti egyirányú szállítás. Vállalkozásunk rendszeresen végez Budapest - Bécs, valamint Bécs - Budapest között intercity transzfereket taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Természetesen ezen városokon kívül is biztosítunk ilyen transzfer szolgáltatást.

 • - Gyüjtőtranszfer: Vállalkozásunk nem működtet gyűjtő transzfereket, a nálunk megrendelt transzferek esetében csak Ön illetve az Önök csoportja utazik a gépkocsiban. Gyűjtő transzferek esetén egymás számára ismeretlen emberek utaznak egyazon járműben, eltérő időpontokban indulnak és érkeznek repülőgépeik. Gyakran hosszadalmas várakozás előzi meg az indulást és az úticélt csak felesleges kitérőkkel, többszöri utasfelvétellel, illetve kiszállásokkal érik el. Előfordulhatnak kellemetlen helyzetek, elkeveredhetnek a csomagok.

 • - Mely repülőterekre vagy repülőterekről biztosítunk transzfereket? Repülőtéri Transzferek Budapest Liszt Ferenc Repülőtér, (korábban Ferihegy), Fly Balaton Repülőtér Sármellék (Hévíz), Bécs (Schwechat), Pozsony (M. R. Štefánik Airport Bratislava).

 • - Mely városok között biztosítunk transzfereket? Természetesen nem csak Budapest - Bécs - Budapest között teljesítünk intercity, vagy repülőtéri transzfereket. Szolgáltatásainkat elsö sorban Bécs, Budapest és Magyarország települései, valamint a szomszédos országok nagyvárosai között ajánljuk, kiemelten üzleti célú utazóknak, üzletembereknek és turistáknak. A teljesség igénye nélkül néhány példa: Magyarországi nagyvárosok, ipari centrumok: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Győr, Székesfehérvár, Veszprém, Kaposvár, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Szolnok stb.) Frekventált hazai üdülőhelyek: Budapest és környéke, Dunakanyar (Esztergom, Visegrád stb.), Balaton (Siófok, Tihany, Balatonfüred, Keszthely, Hévíz stb ). Külföldi városok, repülőterek: Bécs, Graz, Klagenfurt, Salzburg, Innsbruck, Linz, Pozsony (Bratislava), Prága, Brno, Varsó, München, Berlin, Stuttgart, Ulm, Köln, Bonn, Dortmund, Frankfurt, Kolozsvár, Marosvásárhely, Brassó, Bukarest, Belgrád stb.

 • - Repülőtéri transzferek árai: Egyéni utazás esetén is lehetőségük van fix áras repülőtéri transzfer igénybevételére. Amennyiben az Önök által keresett település nem szerepel az ártáblázatban, kérjen e-mailben ajánlatot! Árajánlatunk mindíg az együttutazók létszámának megfelelő járműkategóriára szól függetlenül az utasok életkorától és attól, hogy a gépkocsi tele van-e. A táblázatokban szereplő árak nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, kizárólag irányárak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy speciális transzferek esetén a táblázatban megadott áraktól eltérő árakat adjunk konkrét ajánlatkérésre. A feltüntetett repülőtéri transzfer árak valamennyi költséget tartalmazzák. Ha késik repülőgépük, várunk Önökre külön díj felszámolása nélkül (1 órán túli késésen felül, amennyiben nem kapunk előzetesen értesítést a várható késésről, úgy a várakozás is díjköteles).

 • - A Bécs - Budapest repülőtéri transzferekhez igénybe vehető járművek: taxi (4 fő utas), minibusz-taxi (8 fő utas), minibusz (18 fő utas), autóbusz (49 fő utas). Járműveink a mai kor követelményeihez igazodó, a kényelmi, esztétikai és bizonsági követelményeknek megfelelőek, légkondicionálóval felszerelt járművek. Valamennyi jármű rendelkezik a célba érést elősegítő műholdas navigációs készülékkel (GPS).

 • - Gépkocsivezetőink: Valamennyien tapasztalt, hivatásukat értő és szerető gépkocsivezetők. Legális vállalkozás lévén - minden sofőr rendelkezik az előírt szakképesítésekkel. Sokan közülük idegen nyelveket is kiválóan beszélnek, a feledat elvégzéséhez szükséges szinten valamennyi kollégánk kommunikál különböző idegen nyelveken (angol, német, orosz, román, olasz, stb.). Az utakon előforduló forgalmi dugókról folyamatosan tájékoztatják egymást, ennek figyelembe vételével közelítik meg az úticélt.

 • - Hogyan és hol találják meg a transzferüket a repülőtéren? A gépkocsivezető névvel ellátott A4-es méretű táblával várja utasait a terminálban a találkozási pontnál. Amennyiben az Önök által megrendelt transzfert nem találják a megadott ponton, kérjük segítségért hívják a következő éjjel- nappal hívható telefonszámot! Budapest - Bécs - Budapest Transzfer: Telefon: +36 30 237 6000

 • - Amennyiben elvesztették csomagjukat vagy nem érkezett meg Önökkel együtt, kérjük a fenti telefonszámon értesítsék az Önökre várakozó kollégánkat, hogy megérkeztek. (Az elveszett poggyászal kapcsolatos ügyintézés gyakran 1-1.5 órát is igénybe vehet). Ellenkező esetben a gépkocsivezető feltételezheti, hogy Önök valami okból nem érkeztek meg és nem várja meg Önöket.

 • - Hogyan fizethetik a transzfert? A transzfer árát készpénzben, közvetlenül a sofőrnek kell fizetniük (szerződéses partnereinknek lehetőségük van átutalással fizetni)! Magyar Forinttal és EURO-val is lehet fizetni. Számlát a kifizetett szolgáltatásról a gépkocsivezető állít ki.